Storey’s Field Centre

CHORUS FurnitureTheo is no stranger to awards. Over the years the all-wood stacking chair has received a number of accolades including the Red Dot Design Award and Design Guild Mark. Now it is proudly in use at a stunning building in Cambridge that is also collecting trophies; the Storey’s Field Centre by McInnes Usher McKnight Architects.

At this year’s RIBA Awards, it received:

  • RIBA East Award 2018
  • RIBA East Sustainability 2018
  • RIBA East Building of the Year
  • RIBA National Award 2018

Theo is the perfect seating solution for community centres as it meets all the particular demands of a space that is used for multiple events throughout the week. Aside from its linking capabilities, weighing just 3.5kg means Theo is fast and easy to handle and stack.

Find out more about Theo »

Designed by Simon Pengelly.

Products used:

Ask us about our products
How can we help you?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.